12-06-2018

Jordbærtærte

Mazarinbund:

220 gr reven marcipan

175 gr sukker

Disse tre dele røres sammen

Tilsæt

2oo gr blødt smør 4 æg, et ad gangen

50 gr hvedemel røres i.

Fyldes i form. Jeg bruger en stor tærteform beklædt med bagepapir, så er den nem at vende ud.

Bages ved 175 gr i ca 40 min.

Vendes ud på et fad, Drys 50 gr reven chokolade over og fordel det. Lad afkæle og chokoladenb stivne.

Jeg sætter det hele i køleskabet til næste dag.

Creme:

Lav creme af en 1/4 l mælk (enten hjemmelavet eller "jeg-har-snydt-crem". Lad afkøle. Bland 2 spsk af 1 dl piskefløde i cremen, bland resten i, bland 1 dl mascarpone i. Bred cremen ud over chokoladesiden af bunden. Fordel friske jordbær hen over.Sådan: , "stor kage"!