12-06-2018
Jordbærtærte
Mazarinbund:
220 gr reven marcipan
175 gr sukker
Disse tre dele røres sammen
Tilsæt
2oo gr blødt smør 4 æg, et ad gangen
50 gr hvedemel røres i.
Fyldes i form. Jeg bruger en stor tærteform beklædt med bagepapir, så er den nem at vende ud.
Bages ved 175 gr i ca 40 min.
Vendes ud på et fad, Drys 50 gr reven chokolade over og fordel det. Lad afkæle og chokoladenb stivne.
Jeg sætter det hele i køleskabet til næste dag.
Creme:
Lav creme af en 1/4 l mælk (enten hjemmelavet eller "jeg-har-snydt-crem". Lad afkøle. Bland 2 spsk af 1 dl piskefløde i cremen, bland resten i, bland 1 dl mascarpone i. Bred cremen ud over chokoladesiden af bunden. Fordel friske jordbær hen over.Sådan: , "stor kage"!
Seneste kommentarer