19-09-2020

Smørrebrød

Uhm, smørrebrød! Det er blevcet helt smart, igen, at servere smørrebrød, ogs¨når man har gæster. Det er kommet snigende lidt efter lidt. For et par år side, stor vi i Torvehallerne og kiggede på et stor glasmontre med det lækreste smørrebrød, også mange lidt anderledes kombinationer, også en kartoffelmad! Og når vi var i Tivoli, var det en fin frokost at spise et stykke smørrebrød i Kählers restaurant, de havde en stykke med hønsesalat toppet med røget fasanbryst. 

Vores gamle "morbror Leo" gik jo hen og blev helt moderne, han bestemte i mange år, at vi skulle have smørrebrød, når vi samledes til hans fødselsdag først i marts.

Og sidst har de unge i familien været til barnedåb, hvor gæsterne blev budt på smørrebrød til frokost. Hvor var det en god ide, der er noget for alle. også for børnene.

Billedet har jeg "lånt" fra Freiberd-Gonzales facebookside, hvor de reklamerer med et frokosttilbud, takeaway smørrebrød med tre stykker i en bakke. Og jeg håber, det er ok, at jeg låner billedet, hvis nu jeg siger, at vi prøvede det i sommer. Og hvor var det lækkert. Så velsamgende og flot smørrebrød!

Så der er ikke så meget bedstefar over smørrebrødlængere, vel?1