18-02-2018

Hjemme igen!

Så er vi hjemme igen efter vores tre-ugers-vinterferie på Gran Canaria. vi har i den grad nydt solen og lyset og ikke mindst (for mit vedkommende) den gode, tørre luft. Det kan lungerne godt lide. Det kan endda lade sig gøre at gå ture! 

I år har vi prøvet at bo på en lidt anden måde end før, idet vi privat har lejet to forskellige lejligheder. Vi skulle "passe" os selv helt i den første, men det var vi vældig tilfredse med, rengøring, sengerandene, håndklæder, opvask osv synes jeg jo er private områder, så det passede os fint. Og da der så også var vaskemaskine i lejligheden, ja, så kom vi derfra efter de første to ugen med kufferter med ALT nyvasket. Den næste lejlighed lå inde i Arguineguin, lige ned til vandet, midt i byen. Her var almindelig hotelservice, men vi aftalte da bare, at vi passede det meste af det selv. Og der var en vidunderlig tagterrasse, hvor man snildt kunne tilbringer timer i solen med frit udsyn over havnen med al dens trafik af store og små skibe, turbåde, legetøj, fiskebåde, store tomastore osv. Og der var et hyggeligt "sammenhold" med de andre gæster, dem der ønskede det i hvert fald. Nordmænd er så hyggelige, og dem er der jo mange af i den by.

Men nu er vi altså her i vores eget lille paradis, solen skinner - lidt svagt, lyset er der, det var faktisk begyndt at lysne allerede ved 7-tiden. Og vi tager hul på en måned med fødselsdage, så der er masser af familiekomsammener at se frem til! 

Og måske er dt høje tid til gækkebreve at dømme efter de store blokke med vintergækker, der er dukket op overalt i haven sammen med massevis af erantis, mens vi har været af sted.