23-09-2012

Vores nye legetøj

Tænk at der skulle gå så mange år, før vi fik taget os sammen til at købe en lille sejljolle. Vi har jo de mest ideelle forhold lige uden for vores køkkendør, en bro jollen kan ligge ved, en strand hvor den kan hales op på på en lille vogn og så ellers hele Noret til at boltre os på. Vi fik et godt tilbud på en jolle og brugte ikke lang betænkningstid, det skulle være nu, selvom det selvfølgelig havde været sjovere at få den fra starten af sommeren og ikke i september måned. Men nu har vi allerede været ude at sejle flere gange, gjort os nogle erfaringer for selvom vi begge to kan sejle, så er det kun en jolle, og den er ret livlig, og vi skal lige finde ud af, hvad vi kan og specielt ikke kan med den...

Jeg har endnu ingen billeder af, at vi er ude at sejle, jeg skal lige først finde ud af, hvordan jeg kan have mit kamera med, uden at der bliver gennemblødt.

Vi er allerede blevet mødt med spørgsmålet, om vi så skal sejle til Albuen eller Enehøje i den, men nej, vi skal ikke sejle nogen steder hen, bare sejle. Det er det primære formål, bare dette  at sejle, at mærke vindens tag i sejlene og jollen og mærke farten hen over vandet, og ikke mindst høre lyden af vandet, når jollen plasker af sted igennem det. Det er ren fryd.