26-06-2016

Dimission

Så har jeg været til dimission påMetropolitanskolen! Det opnåede lektor Blomme jo ikke engang.

Og ja, selvfølgelig er der ikkt par timer med taler, sange, også af kor, uddeling af beviser og ikke mindst alle de gamle og ærefulkde legater! Det var en flot formiddag. Bagefter myldrede de unge ud til deres studenterkørselvogne, som holdt pyntede udenfor. Og så blev den indre by endnu en dag og aften (og vist nok også nat) præget af dytten og fløjten og musik og sang.  Det hører de lyse nætter til.

Tillykke til dem alle, ikke mindst vores egen flotte studine!e noget, der hedder sådan mere. Metropolitanskolen og Øster Borgerdyd (tror jeg nok) blev lagt sammen til det, der nu er Gefion Gymnasium. Men alligevel...

De dimitterede knap 400 studenter, sådan! Og det var et par timer med taler og sange, også af kor, uddeling af eksamensbeviser og ikke mindst de gamle ærefulde legater. Bagefter myldrede de unge studenter ud til de pyntede vogne, hvorfra de endnu en dag og aften (og nat) skulle fylde den indre by med dytten og fløjten og musik og sang. Det hører de lyse nætter til.

Tillykke til dem alle sammen og ikke mindst vores egen, flotte studine!

Påbilledet ses Rotunden, som er aula  og kantine på skolen. Det er så vidt familien vidste en levn fra Geologisk et eller andet. Der sidder studenter og jubilarer (og tilskuere)  her og også i den anden side og i baggrunden synger lærerkoret.