12-06-2012

Ferieplanlægning

Vores ferier har altid, og det skal forstås som altid, været bestemt af skolernes sommerferie og de øvrige ferier i skoleåret, først da vi selv gik i skole, og så i øvrigt hele vores studie- og arbejdsliv. Sidste sommer var første gang, hvor vi ikke var nødsaget til at holde ferie i juli måned, men det gjorde vi nu alligevel. Men i år har vi ingen planer i juli! Ikke tre ugers biltur sydpå eller fly til en Middelhavsø eller noget som helst andet, som vil holde os væk fra haven og Noret i den bedste tid på året.

Så nu skal vi i gang med aftaler om feriebørn i stedet for, de er jo lidt små endnu til at komme på ferie, men så kan deres voksne jo bare komme med. Det kan blive sjovt at få feriegæster gennem juli og august måned, og forhåbentlig kommer det gode sommervejr, som vi altid ønsker os, når nogen af børnene skal komme "hjem".

Sejlture på Noret, badning ved vores lille bro, gåture på diget, lege i haven ved legehus og sandkasse, høst af bær og grønsager fra haven med efterfølgende god mad, dase og hygge i haven. Jaah, hvor jeg glæder mig!