25-06-2015

Støj og stilhed

Vi elsker vores ro og fred, her hvor vi bor, men også STILHEDEN, som jo ikke er en selvfølge, men dog måske nemmere at opnå på landet end midt inde i fx København. 

I formiddags hørte jeg en udsendelse i radioen om emnet. Og her var et indslag med foreningen af naboer til Tivoli, som var endog meget utilfredse med den støj, som Tivoli udsender både generelt, men også specielt når der er fredagsrock.

Hm, jamen der er vel ingen af Tivolis naboer, som er flyttet ind FØR Tivoli blev bygget op der i midten af København, vel? Altså har folk vidst, at de købte en lejlighed tæt på noget, som ikke just var kendt for sin stilhed? Og hvis det er stilhed og ro, folk vil have, så må den oplagte løsning da være at flytte derhen, hvor der ER fred og ro, altså at flytte på landet. Det andet synes jeg ville svare til, at vi andre beklagede os over, at der er mørkt på vores veje? Det er jo netop roen og STILHEDEN og mørket, vi har valgt, ligesom dem der bor i centrum har valgt liv og muligheder og dermed den støj, der følger med.