27-04-2012

Frugttræerne blomstrer!

Vores dejlige kusine på Fejø har lagt en opfordring på Facebook til at lægge billeder af frugttræerne på Fejø, når de blomstrer.  Det er også altid rigtig dejligt, når vi når dertil - det er det vel alle steder, hvor der står frugttræer. men noget af det allerflotteste er altså på Fejø! Alle de haver fulde af blomstrende træer, og forjættende er det også, når man tænker på, hvad der kommer på træerne senere hen, med lidt hjælp fra nogle flittige bier og med held i sprøjten vejret, hvad vejret angår.

Men lige nu blomstrer blommetræerne og nogle af kirsebærtræerne i vores have. Så vi har vores egen lille private oplevelse af dette forårsunder. Æbleblomsterne venter lidt endnu.

Fejø er jo et udflugtsmål for mange mennesker, når frugttræerne blomstrer. I gamle dage, når vi var på fejø i pinsen, og frugttræerne blomstrede, kan jeg huske, at når vi havde været til fest oppe på kroen og skulle gå ned til havnen, var oplevelsen af de blomstrende træer i nattemørket helt eventyrlig med alle de hvide blomster til at lyse op. Vel lidt ligesom når folk laver en måneskinshave med eneste hvide blomster...