18-04-2015

Verdensholdet

Enten ved man straks, hvad der er tale om, og så er man bare med med det samme, vil gerne se og høre nyt - eller også ved man det ikke, og SÅ har man virkelig noget til gode. Verdensholdet er DGIs repræsentationshold, som rejser verden rundt og præsenterer dansk gymnastik af allerhøjeste karat. Eller som vores gamle gymnastiklærer fra seminariet udtrykte det i sin tale i går aftes (hun var med til at starte verdensholdet i din tid), verdensholdet er gymnastikkens dna. 

Jeg har aldrig set dem før, men i år var chancen der, fordi de kom til Maribohallerne, og så fik vi en aften så flot i går. Det var et forrygende show med meget dygtige gymnaster, 24 i alt, som kunne alt indenfor gymnastikken, mændene havde endda en kølleserie, ikke et øje tørt! Og en boldserie hos pigerne så elegant, at man skulle tro, boldene bare hang fast i dem. Der var en historie i showet, og den kunne man sagtens følge, men det var nu de enkelte optrin, der var mest betagende, så jeg i hvert fald glemte "den røde tråd", selvom den næsten konstant var konkret til stede i form af et langt rødt tov. 

De kommer til Næstved den 20. maj, og der har man så chancen, hvis man ikke så dem i går. Vi fik billetter til ca. 200 kr, så det er vel ikke så galt for to timers fantastisk gymnastik og danseshow.

Billedet er et pressefoto fra deres hjemmeside, faktisk måtte man godt tage billeder, men jeg havde selvfølgelig ikke kamera med, har i stedet et hav af billeder på nethinden.