07-08-2014

Cirkus Arli

Hver sommer turnerer cirkus Arli rundt i Danmark. Og tænk, de kommer til Malthe og Albertes lille by og slår deres telt op på fællesarealet, der hvor familierne også holder Skt Hansfest, og hvor deres legeplads er. Det er næsten i familiens baghave, kun 2 minutters gang fra deres hus. Og så er det et ret sympatisk foretagende, et lille familiecirkus med klovner og artister, også nogle fine navne, som er hentet i udlandet. Og i år har de også en lille cirkusprinsesse med, en dygtig 5årig, som viser sine kunster overvåget og hjulpet af moren! Tilskuerne er alle sammen naboer og venner fra børnehaven, så det er virkelig en lille-by-begivenhed. Og i pausen benytter både børn og voksne sig af muligheden for at få lidt snak. Efter forestillingen går vi hjem ad vejen og bliver overhalet af andre på cykel. Jeg forestiller mig også, at børnene næste dag har nok at snakke om i børnehaven.

Man må gerne tage fotos under forestillingen, men det er jo svært at lave gode billeder. Hvis man synes, må man gerne lægge et billede op på deres facebookside, og de har endda udskrevet en konkurrence om de bedste fra sæsonen. Jeg har nu hentet et billede på deres hjemmeside, et af de numre hvor både store og små grinede, så vi fik ondt i maven.

Det her ligner en reklame for cirkus Arli, og det må det også gerne være. Jeg vil gerne anbefale deres forestilling - det er så hyggeligt og sjovt og flot! Og så er der selvfølgelig elementer af nycirkus, som nu er så meget i vælten, at det med den nye reform skal være en del af skolehverdagene.