06-03-2014

Ildsjæle på LF

Dem er der mange af, helt sikkert.

For nylig uddeltes årets ildsjælpris i region Sjælland, og alle indstillede kom fra LF, og der var mange gode eksempler på, hvad disse ildsjæle arbejder med og for! Men ud over disse personer er der mange andre, og jeg sidder og tænker på, om det har noget at gøre med den dårlige status, vi har i medierne, altså at vi på Lolland i hvert fald ALTID trækkes frem som det negative eksempel, uanset hvad der fortælles om. Som fx i går aftes hvor det handlede om folks sundhedstilstand, jo, jo, i Gentofte var det vigtigt at købe økologisk ( og dyrt) og at få fiskehandleren til at pelse den røgede ål ( LOL), mens folkene på Lolland som den negative modpol holdt mest af almindelig mad og en øl i baglokalet. Ikke et ord om sammensætningen af socialklasser i områderne, det skulle da med, hvis billedet skulle belyses helt, ikke! 

Vores aktive kusine, som er medstifter af QLF, har stor succes med at samle aktive kvinder fra hele LF i et netværk, det kan kun give positive afsmitninger. Følg dem på facebook og se, hvad de har gang i. Eller læs deres flotte hæfte "Det gode liv", som er et af deres produkter. 

Eller de unge nakskovvitter, som har startet nakskov.nu og sætter en ny dagsorden blandt alle dem, som måske hænget lidt fast i " vi plejer". Spændende at følge dem!