25-02-2014

Dejlige Nakskov - og Lolland

Vi har hårdt brug for de gode, positive historier om Lolland. Men de er der altså også, de gode-interessante-positive historier. Og det har vores nye turistchef i Nakskov, Henriette Lund Pedersen, taget op, hun har nemlig i samarbejde med ExtraPosten lavet en serie, som de kalder "Vidste du, at...? 100 historier om Lolland". Jeg ved ikke, hvornår de har startet serien, men jeg så den, da vi kom hjem og bladrede i nogle af alle de aviser, som var kommet, mens vi var på ferie. Hver uge har ExtraPosten en af disse historier på bagsiden, i sidste uge handlede det om vindmøller og vores store produktion af vindstrøm hernede, og i denne uge handler det om "den ambitiøse cykelby, Nakskov".

Man kan godt finde historierne på nettet hver uge ved at gå ind på ExtraPosten, vælge side 24/24 ( altså sidste side) og så læse ugens historie. Det er god læsning!

PS: Henriette har meget venligt sendt mig en oversigt over de historier, der allerede nu findes, og her er også emner som: Nakskov havn er dyb nok til krydstogtsskibe, det forsvundne ørige syd for Nakskov, Onsevigs bølgekraftværk. Desuden lægger hun et direkte link til læsningen, men man kan altså også finde dem på ExtraPosten.

http://www.e-pages.dk/ftugeaviser/503/