06-11-2013

November

November, november, november!

Jeg har før skrevet om mit forhold til november, men for nylig læste jeg et blogindlæg, hvor skriveren mente, at november var en dejlig måned, fordi alle de gode, hyggelige indendørs aktiviteter kan få plads, alle "juleforberedelserne" kan man nusle med uden det pres, der næsten altid opstår i december, fordi der er så meget der. Der er noget om snakken, forventningerne, planlægningerne har man jo ro til her i november.

(Når man altså kan holde det tidlige eftermiddagsmørke ud...)

Så her sidder jeg med en kop te, med Rasmus Nøhrs nye album på IPaden, og planlægger julegaver til børnene. Den første "kasse" er allerede ankommet med posten, der skal laves til tilbehør til den gave, så det er ikke spor for tidligt at gå i gang. Og kalendergaver skal der også tænkes på. Der står en lille kasse, hvor jeg lægger tingene ned  i efterhånden, som jeg får dem i hus. Og så faldt jeg for Kählers kalenderlysestage, så den er også allerede indkøbt og venter på lyset, når vi når den rigtige julemåned.

Og i næste uge kommer Mortens Aften, som er en fast del af november, og  hvor vi skal prøvekøre ænderne. Mon de små skal have andesteg i år? Ellers skal "de store" nok tage fra, som de plejer....