05-10-2013

Give gaver

Vi har så mange fødselsdage her i september og starten af oktober, så spisebordet har været fyldt op med gaver og kort og blomster og hvad der ellers hørte sig til. Det er dejligt at planlægge og købe og give gaver, når det er til nogen, der forstår at sætte pris på gaverne.

Sidder lige nu og lytter til Mads og monopolet, hvor en søn fik smidt sin gave til faderen i hovedet igen med besked om at sådan nogen hverken brugte faderen eller ville eje. Så skulle han vel bare have lov at undvære, ikke?

Vi får ofte "ønskesedler" fra børnene, og det er også fint, men der skal vel også være plads til de gode overraskelser, både hos giver og modtager. Jeg holder selv meget af overraskelser, gaver som giveren virkelig har tænkt over og som så selvfølgelig skaber stor glæde, senest den flotte fotobog med vinterferiebilleder fra Gran Canaria, som jeg fik til min fødselsdag i foråret. 

Da vi var til  nabofødselsdag sidste weekend fik fødselaren næsten kun gavekort, og så altså vores gave - og en IPad, til en 75 års fødselsdag, men da mangler man jo heller ingenting.

I morgen skal de sidste gaver gives, så håber vi, at dagens fødselar bliver glad!