Tanker fra Mormor-Farmor-Huset

24-06-2018

eller jordbærkrukkehaven. Det sjoveste er tit det uventede og overraskende. Således fandt jeg flere bitte små jordbærplanterne mellem fliserne rundt om krukkerne. Prøvede forsigtigt at lirke dem fri og plantede så et par stykker i en store, "hvid" krukke omme på gårdspladsen. De har set lidt triste ud, men nu bærer de deres egne jordbær. 5 små, røde bær i alt på de to små planter, det er da sjovt! Og de skal spises I eftermiddag! 

23-06-2018

Lyder det ikke dejligt? Det var det i hvert fald også. En uge på et lækkert hotel i den lille by Maiori, hvor vi boede med frit udsyn ud over bugten og kysten, så dejligt. Det var en grupperejes på trods af, at vi normalt klarer alt selv, så der var tænkt på alt fra måltider til udflugter. Italiensk mad med pasta, pasta, pasta og så lækker mad med masser af citroner. Heldigvis var det en lille gruppe af mennesker, der spillede godt sammen, for ellers kan det da godt blive noget anstrengt. Vi var også heldige med en god og vidende guide, som sørgede for, at vi vidste, hvad der var at vide om Amalfikysten, grotter, Vesuv, Pompiji, landbrug, okonomi og historie. 

Jeg lægger en lille serie billeder under foto.

21-05-2018

Forår med små iysegrønne skud på grangrenene, og sidste gang det lyser lækkert-lysegrønt over det hele, for lige ved siden af er der nyplantet flere tusinde små æbletræer, som i løbet af et par år skal danne grundlag for en høst af økologiske æbletræer  - 

19-05-2018

Jeg kan stadig plukke en blå buket i haven, selvom vi efterhånden har sløjfet det meste af staudebedet, hvor der stod rigtig mange blå blomster. Mange af dem er så flyttet over i paradisbedet. Men her er altså en lille pinsebuket til bordet. 

09-05-2018