11-12-2012

2. søndag i advent

Kære alle sammen.

Det er lidt forsinket, dette brev, men nu har jeg fået mit kamera hjem igen, så jeg kan sætte billeder ind på siden. Og der har været motiver nok med småunger på besøg i weekenden og nu al den vinter. I ved, at det langt fra er min yndlingsårstid, men jeg må jo indrømme, at det giver nogle meget flotte fotoscener, ikke mindst nede ved stranden. men der er så bidende koldt, det blæser fra nordøst, og man skulle tro, at fimbulvintren havde indfundet sig!

Og adventssøndagen startede med et hyggeligt morgenbord med to tændte lys og dejligt selskab af Malthe og Alberte og de spil, som de fik i kalendergave. Her kommer gaverne jo på den gamle julekalender og ikke i julesokkerne som derhjemme, men det havde vist samme effekt alligevel. Alberte syntes, hun skulle løbe rundt og sige "gaver" til Morfar noget tid efter, at de havde åbnet pakkerne, måske hun forestillede sig, at alt det der bare kunne fortsætte og fortsætte.

Og så tilbragte vi ellers nogle timer på landevejene omgivet af et hvidt snedanmark, men heldigvis uden kørselsproblemer.