Oplevelser med børnebørnene

30-03-2019

Vi er til gymnastikopvisning i Lillerød for blandt andet at se Alberte sammen med det hold børn, hun har gået til springgymnastik med hele vinteren. Vi er så spændte, stemningen i hallen passer til vores forventninger. Endelig begynder det, indmarch med masser af glade gymnaster, som ikke skal være ret store, før de forstår det der med rækker og at gå i takt. Det ser nu godt ud. Og i spidsen for det hele går en ung mand med foreningens fane højt hævet over hovedet. Så  står alle holdene på gulvet, og så kan opvisningerne begynde. Puslinge, som heldigvis har hver en voksen med til at holde styr på dem, rytmiske hold med gode serier, skipping-rope-hold, som er fantastisk dygtige. Og der bliver klappet og piftet og filmet. Og så er det Albertes tur, gulvet fyldes af små gymnaster, som både kan springe og slå vejrmøller og lave rytmisk serie. De er bare så dygtige, og Alberte har lige tid til at vinke ud til Sofie og Mor og Mormor på sidelinjen.

Det er sådan en god oplevelse at se alle disse gymnaster med de forskellige slags gymnastik. Men jeg må nok indrømme, at ud over at se ALberte, er skipping-rope-holdene den største oplevelse. De har nogle meget dygtige instruktører og sjippere der i Lillerød, så det er en fryd at se på. Vi må ud bagefter for at støtte deres indsamling til finansiering af de næste rejser, det gør vi gerne.

27-03-2019

Så kom (de fleste) børnebørn og holdt fødselsdag sammen med os i Mormor-Farmor-Huset. Sidste år drukned fødselsdagen i en snestorm,mest på Sydsjælland, men i år lykkedes det, endda med godt vej. Den største pige havde været her sidste weekend, så hun"holdt fri", hvilket var meget forståeligt, det var hende, der så den den der med hurlumhejhuset...

Og børnene havde i den grad lavet gaver til mig, alt sådan noget som jeg virkelig elsker de gør, små malerier, små og store perleplader, fotos, sågar en tshirt med et foto af alle børnene. Og selvomvi spredte legetøjet over store områder i huset, ja, så blev der altså også leget. Lørdag aftenvar MGP med nogen af de store, nu skal de så finde ud af at få de små med i legen også, men super af de har lyst til at underholde os. Og deres hule i det gamle valnøddetræ blev inspiceret og forberedt lidt til feriesæsonen.

En super god fødsselsdagsweekend medleg og sjov og snak til langt ud på natten.

24-03-2019

Katharina er på weekend hos os. Og hun har taget Karl med. Vi hygger os med den store pige og får snakket stille og roligt, hvilket der jo ikke altid er lige meget lejlighed til, når alle de små og mindre børn er her også. Jo, det kan Katharina godt se. "Ja, for der bliver hurtigt megen uro", siger vi voksent og velovervejet. 

"Hm, ja," kommer det så fra den store pige. "så bliver huset til et hurlumhejhus!" 

Og det kan hun godt have ret i...

05-03-2019

Karl omgivet af lagkager og lys og fødselsdagssang!

05-03-2019

Karl fylder 3 år fastelavnssøndag, så hvad er mere oplagt end at invitere til tøndeslagning OG fødselsdag på samme tid. Og det er lige hvad Karls Far og Mor gør. Og gæsterne - både børn og voksne - møder op i forskellige udklædninger, lige fra den sødeste lille kylling til et par elegante "orker" (nej, er det nu det rigtige ord?) og til en supermand af en Morfar-Farfar! Og tønderne fik hvad de var beregnet til, inden vi så samledes i stuen og sang fødselsdagssang for Karl, som pustede lys ud og gik i gang med de store lagkager. Gaverne? Dem havde han pakket ud og prøvet af, Lego, udklædningstøj, en spade osv