Oplevelser med børnebørnene

12-03-2020

Vi plejer jo at spørge om ønskesedler, når børnene har fødselsdag. Karl ønsker sig bøger til sin 4 års fødselsdag. Hver aften læser hans far godnathistorie for ham. Vi finder enbod med gode historier af Lars Daneskov. Men jeg går også i gang med at skrive en bog til Karl. Den handler om en storebror og en lillebror, som drager ud i den store vide verden. Den bliver satsammen med spiralryg, ogKarl får den i fødselsdagsgave. Om aftenen, da far har læst for ham, siger Karl, at det nok er en historie om ham og lillebror Aksel...

08-03-2020

Vi er til fødselsdag hos Karl, og da det lige har været fastelavn, er vi inviteret til tøndeslagning. Og alle børnene, de fleste, møder udklædte. Også de voksne, de fleste, har gjort sig umage.Der er en overvægt af superheroes.

Karl har styr på sin fødselsdag, hvor mange år han bliver, datoen for fødselsdagen, hans "fulde navn", og kagemanden får det fulde navn på maven.

Karl får mange fine gaver, pakker selv ud godt hjulpet af de andre børn, og hvis vi spurgte Karl, hvilken gave han var mest glad for, så ville det sikkert blive den lille røde bil.

01-02-2020

Aksel og Karl er på besøg hos Farmor og Farfar.  Vi hygger os omkring frokosten, og Aksel sidder fint med ved bordet og spiser sin mad. Han får også en kop, men den er mere tricky at håndtere. Så går det alligevel bedre med en kiks.

31-01-2020

Kalenderen siger forår, endelig! Vinterenhar budt påsygdom og fravær, men selvfølgelig også samvær med børnene. Der skermeget på et par måneder, som der nu er gået, siden jeg sidste har sjrevet om børnene. Men de har ikkefyldt mindre hos mig af den grund. Jeg laver et par nedslag og sætter nogle billeder ved.

11-01-2020

Malthe og Alberte har begge to fødselsdag i januar. Sidste år begyndte de at holde fælles fødselsdag, og det gør de så igen i år. Hele familien er samlet, som de plejer i deres famile. Desværre må nogen af os melde afbud pga sygdom, men børnene får deres dag med fest og gaver. Det er store børn, Malthe fylder 11, og Alberte fylder 9!