Oplevelser med børnebørnene

03-08-2019

Sarah er på ferie hos Mormor og Morfar. Det er den sidste uge af skolernes sommerferie, og i den uge falder også Sarahs fødselsdag, og da hun nu er hos os, får vi lov til at fejre hendes fødselsdag sammen med hende og hendes familie. Der har været SÅ mange hemmeligheder i dagene inden fødselsdagen, hvisken og snak om gaver. Så da morgenen endelig kommer, er Sarah så parat. Hun bliver "vækket" med fødselsdagssang, og morgenbordet er dækket med fødselsdagsdug og gaver. Så gælder det om at få hejst flaget, det hører sig til, og det er det flotteste flagvejr hele dagen. Om eftermiddagen slutter vi af med en stor, lækker lagkage pyntet med enhjørninger, en rigtig pigekage. Så kan Sara og hendes familie vende næserne hjemad efter en dejlig ferie og en rigtig god fødselsdag hos Mormor og Morfar.

Tillykke de de 7 år, Sarah'

01-08-2019

Mens Simon og Sarah er på ferie på Ydø, vil de og deres Mor gerne lave en lille udflugt. Valget falder på krokodillezooen på Falster, selvom der er lidt langt at køre.Det er et godt udflugtsmål. Desværre kørte de ind i noget regnvejr, hvilket også gjorde, at der var rigtig mange mennekser der, men det kunne nu ikke helt ødelægge oplevelsen af alle disse store, uhyggelige (synes Mormor, derfor er vi ikke med). Og da de er kom met hjem igen, får vi alle historierne om, hvad de har oplevet. Flot at sådan et sted kan eksistere, men der er også ildsjæle bag.

Billedet har børnenes Mor taget.

01-08-2019

Om morgenen den 31. maj kom en lille dreng til verden hjemme i sin Mors seng, omgivet af Far og sovende søskende og en vågen Moster og Farmor. Det er Aksel Julius, jeg her vil præsentere for jer, Det yndigste drengebarn, lillebror til de to store - og nu er Karl så blevet storebror! Og Aksel Julius trives godt og er allerede godt 2 måneder gammel. 

17-07-2019

Karl og hele hans familie r på ferie påYdø. Og i dag skal vi alle sammen på udflugt, også farfar og Farmor. Turen går tilKnuthenborg, det er jo oplagt, når vi har sådan en forlystelse her på Lolland. Karl er vild med dinosaurer, så vi skal se både "robotter" og levende dyr - og selvfølgelig på legeplads og vandland. Der erså mange muligheder. Farmor insistrrer på gammeldags maner at smøre nogle boller med laks og skinke, så der er lidt til den første sult, som ikke tager halve timer i kø at få fat på (de bliver også spist lidt senere).

Det bliver en god dag med mange gode oplevelser, vi ser giraffer og aber og lemurer og næsehorn, men dino-robotterne er alligevel spændende, eller måske lidt for spændende, i al fald meget store. Så er minihestene henne ved udgNår indgangen er betalt (og det ER dyrt), så er det kun mad og drikkevarer man skal punge ud til.angen lidt mere fremkommelige. Børnene og den unge pige har en fest i Småland (det hedder det da vist ikke mere?), men da en fremmed pige sprøjter på Karl bliver han godt sur. At farfar også får en omgang gør ikke oplevelsen bedre, sikke en dum pige...

Knuthenborg er et godt udflugtsmål, der er masser af underholdning, og man kan sagtens have termotasken med mad og drikkevarer med (jeg synes endda med fordel, men det er vi ikke helt enige om). Når indgangen er betalt (og det ER dyrt), så er det kun mad og drikkelse man skal punge ud til.

 

15-07-2019

Det er sommer. Ferie faktisk. Karl skal på ferie hos Farmor og Farfar. Det har han jo været tit, gerne alene, somme tider med storesøster eller Far. Men denne gang er anderledes. Så da bilen standser ude på gårdspladsen, og vi står parate til at modtage, kommer en glad, lille dreng styrtende hen imod os, mens han råber: "Alle børnene er med!"

Det er nemlig det, der er anderledes, Lillebror er med i bilen for første gang. Han og resten af familien skal på ferie på Ydø.

Og hvis nogen af dem er i tvivl om, hvordan vi gør her, så kan de bare spørge Karl. Da Far kommer ind i stuen, sætter han sig i den første stol, men får omgående at vide af Karl, at det er hans stol!  (Farfars stol, Farmors stol og Karls stol)