12-12-2012

Julehyggeweekend hos Mormor og Morfar

Store julefrokostweekend - og så skal Mormor og Morfar passe, og det ville vi gerne hjemme hos os selv, så vi hentede børnene herned at være et par dage, så vi fik tid til forskellige ting. Malthe var med Morfar "på arbejde", han havde jo været med Mor på arbejde i sidste uge og siger selv om det, at der er hyggeligt ude på Mors arbejde, for man kan få kakao, og der er film på computeren. Men altså denne gang skulle han med Morfar over og fælde juletræer, som skulle leveres til en gartner, og så skulle de vælge et lille træ, som Malthe og resten af familien kan have hjemme i deres stue. Han var selv med til at vælge træet og slæbe det ud fra stykket, så han må givetvis have et forhold til det træ. Det store, som vi alle skal danse omkring hernede juleaften, er ikke fældet endnu, men nu ved Malthe i hvert fald, hvordan det foregår.

Det er dejligt at have børnene for os selv, selvom de åbenlyst når til at savne deres forældre i løbet af sådan en weekend, især når der kommer lidt sygdom indover, så er det bedst med Mor og Far, men vi kan jo rigtig lære hinanden at kende, når hele dagen og natten er os! Alberte var i hvert fald ikke i tvivl om, hvem hun skulle kalde på, når hun var færdig med at sove, MORMOR - MORMOR!

Vi fik også julehygget med adventskrans og kalenderpakker, som den ene dag var en dejlig vaskehandske, som de tog i brug i badekarret om aftenen, og hvert et spil, som vi kunne indvie søndag morgen. På billedet får børnene varm te med mælk og honning for deres hoste og forkølelse.

Det behøver ikke vente til næste julefrokostweekend, før de kommer igen!