09-10-2019

På lynvisit hos drengene

Vi har en tid på Rigshospitalet, det skal passes, men der bliver også tid til et smut forbi børnene i Glostrup. Et lille stykke hverdag som vi tager med os hjem.

Aksel er i hopla, da vi kommer, og Farmor får de store smil og den glade stemme. Aksel kigger på Farmor og FORTÆLLER - ja, hvad? Men hyggeligt er det i hvert fald. Farmor fortæller Aksel en historie om en lille hvid hund, vi lige har set ude på vejen. Så har Farfar hentet Karl i børnehaven,  det var ikke aftalt på forhånd, så Karl blev så glad over den gode overraskelse. Han er glad, og han skal snakke og fortælle og sidde og hygge sig med et stykke æblekage sammen med os andre. Karl har lavet en flot tegning i børnehaven, og den er til Far, som kommer lidt senere og kan få sin gave. Karl skal vise mig en af de store kasser med LEGO-Duplo, og Karl begynder at lave en legeplads, mens han fortæller historier om hvad der foregår på legepladsen. Aksel kommer ned på gulvet og mener helt klart, at han er med til at lege, han snakker løs og dasker til legetøjet.

Vi har også tid til lidt snak med storesøster, som glad viser sin næsepiercing frem. Jeg havde set et billede på hendes facebookside, men det skal selvfølgelige ses i virkeligheden. Hun har været på udflugt med skolen, og det skal vi også høre om og se den sjove ring, hun har købt på turen.

Vi ville selvfølgelig gerne være sammen med børnene meget længere tid, men vi får faktisk meget ud af sådan en eftermiddag, især så længe Aksel er så lille.