17-07-2019

Knuthenborg

Karl og hele hans familie r på ferie påYdø. Og i dag skal vi alle sammen på udflugt, også farfar og Farmor. Turen går tilKnuthenborg, det er jo oplagt, når vi har sådan en forlystelse her på Lolland. Karl er vild med dinosaurer, så vi skal se både "robotter" og levende dyr - og selvfølgelig på legeplads og vandland. Der erså mange muligheder. Farmor insistrrer på gammeldags maner at smøre nogle boller med laks og skinke, så der er lidt til den første sult, som ikke tager halve timer i kø at få fat på (de bliver også spist lidt senere).

Det bliver en god dag med mange gode oplevelser, vi ser giraffer og aber og lemurer og næsehorn, men dino-robotterne er alligevel spændende, eller måske lidt for spændende, i al fald meget store. Så er minihestene henne ved udgNår indgangen er betalt (og det ER dyrt), så er det kun mad og drikkevarer man skal punge ud til.angen lidt mere fremkommelige. Børnene og den unge pige har en fest i Småland (det hedder det da vist ikke mere?), men da en fremmed pige sprøjter på Karl bliver han godt sur. At farfar også får en omgang gør ikke oplevelsen bedre, sikke en dum pige...

Knuthenborg er et godt udflugtsmål, der er masser af underholdning, og man kan sagtens have termotasken med mad og drikkevarer med (jeg synes endda med fordel, men det er vi ikke helt enige om). Når indgangen er betalt (og det ER dyrt), så er det kun mad og drikkelse man skal punge ud til.