02-01-2019

Nytårsaften

Karl kan ikke lide nytår, siger han. Far og Farfar har haft ham med ude i skyderiet, og det kan han ikke lide. Så er det bedre at lege med serpentiner og nytårshatte indendørs. Vi har lavet lækker hnytåtsmenu, men Karl har fanget, at der står en islagkage i fryseren, som han så venter på. Og så skal han jo også fortælle Farfar og Farmor om juleaften, hvor de har danset om det flotte juletræ. Det er en lang og grundig fortælling med store armbevægelser. Det er også lidt jul i aften, i hvert fald havde Karl nogle julegaver til gode, fordi vi ikke havde set familien i juleferien. Det er en stor gave (=fylder meget), og det er til hans BRIO-tog, som han leger med gennem begge stuer, det er godt legetøj.

Og vi skåler og ønsker godt nytår, og Karl har ikke overgivet sig endnu, selvom han helt klart er meget træt. Da Mor er gået på nabovisit, opdager Karl, at resten af kransekagen er væk og siger: "Har Farfar spist kagen?" Så må man lære at holde sig til.

En lille historie om Bamse og Kylling får Karl til at putte sig under sin dyne, og så sover han fra resten af nytårsballaden.