23-10-2018

Karl på besøg

Vi får Karl på besøg i efterårsferien. Vi kalder det, at han er på ferie, men det er også lidt pasning, for Far og Mor eret par dage i Paris og storesøster er hos HENDES farmor og Farfar.

Så det skal helst gå godt uden at drengen bliver ked af det og vil hjem.

Men det viser sig, at han er så nem at have her. Han er god til at lege, og der er så meget legetøj, som er spændende, fordi det er lidt anderledes end det derhjemme. Han er selvfølgelig også på en (kort) fiske-sejltur med Farfar. Og bagefter hjælper han Farfgar med at give kattene noget fiskemad. Han har ellers være bange, ja, nærmest skræmt for kattene, men denne gang går det meget bedre. Han snakker hele tiden, men nu kan vi heldigvis foprstå stort set alt, hvad han vil fortælle eller spørge os om. Så snart han ikke lige kan se Farfar, siger han: "Hvor Farfar af?" Så må han lige have en forklaring. Og måske skal han så ud og hjælpe Farfar med at smide brænde ind i rummet i baghuset. Der er nok at gøre her.

Da vi kører Karl hjem fredag formiddag, så er han meget glad for at se Far og Mor. Men det er gået så fint her, at vi nok kan lokke ham alene på besøg en anden gang igen.