09-09-2018

Knuthenborg

Da Simon og Sarah var her i august, skulle vi have været i Knuthenborg, men termometret sagde 35 gr, og de voksne kunne ikke ret meget andet end at stønne af varme. Så VI tog en beslutning om at udsætte udflugten - til stor for fortrydelse for børnene.

Men nu her først i september skulle vi så prøve igen. og så kunne Far nemlig også komme med. Nu er vejret jo nærmest lidt efterårsagtigt, men dog fint til en udflugt. Og vi får en rigtig god dag ud af det med masser af dyr og dino-dukker og alt det andet, parken byder på. Vi har madpakker med, som vi spiser på de store, grønne plæner. Det er en god ting, at det nærmest er meningen dernede. Efter alle de vilde dyr incl. tigre og ulve, slutter vi af i legeland eller Limpopo-land, som de kalder det.

Og så slår det mig, hvor flot og lækkert alt er lavet, både her og fx i det nye Dino-område. Jeg tror, det er meget vigtigt, at børnene mødes af en gennemført æstetik, som vi gør her. En anden ting er, at det godt nok koster ved indgangen, men når man er inde, så er resten uden betaling, så skal man ikke diskutere, om man skal bruge penge på dette eller dette.