25-06-2018

Simon fylder 8 år

Dvs det er nu først på tirsdag, så i dag fejrer vi Simons fødselsdag, dem der kan komme, for det er jo Skt. hansaften. Der er afbrændingsforbud, så vi kan koncentrere os om at være til fødselsdag. Børnene leger, og lillefætteren har sådan glædet sig til Simon og fødselsdag. Men han mener nu, at Simon fylder 2 år, for det lærte han jo, da han selv havde fødselsdag i foråret. Og så hjælper han Simon med at tælle lys og jordbær på kagerne. Der er (ca) seks eller ni. Simon derimod er sikker i sin sag, stor dreng, der nu er færdig med første klasse og læser så godt, at han selv klarer fødselsdagskortene og de første sider i den flotte bog, han får i gave. Han får også en anden vild gave, nemlig en metaldetektor, som de voksne mænd går i gang med at undersøge (for de leger jo ikke, vel?)

Lege gør de derimod med fodbolden og det lille træningsmål i haven, men der er Simon forud på point, han øver sig jo også hver dag i skolen.

Mor har i den grad sørget for, at fødselsdagen også bliver lækker på madsiden, god frokost og "store kager" til kaffen. Bænket ude i solen i haven nyder vi alle en god eftermiddagskaffe med lagkager til.

Og så har Simon endda flere fødselsdage endnu, i morgen med klassekammeraterne, hvor de skal holde Nerf-fest, tirsdag når det er hans rigtige fødselsdag, og næste weekend når resten af familien kommer.