12-06-2018

Fætter-kusine-weekend på Ydø

Vi skal passe Sarah oig Simon, mens Mor og Far er henholdsvis ude at rejse og til børnefri familiefest. Og det har vi alle fire glædet os meget til. Så melder Karl også sin ankomst, han vil dog lige tage Far med, så Far ikke skal være helt alene hjemme. 

Og så er der ellers dømt leg ved stranden og i haven og inde i huset. Det minder om en storsommerhusweekend, med lidt sand (nej, meget faktisk), våde fødder, gode måltider med Mormor/Farmors boller og leverpostej osv. Det er varmt, men dog ikke mere end at alle er tilpas. Børnene "sejler" i den lille jolle, frem og tilbage, frem og tilbage, og indimellen "fisker" de, det bliver nu mest til vandmænd,selvom Karl højlydt erklærer, at han fanger haj!

Jeg har fået passet jordbærkrukkerne til, så der er modne bær, som børnene selv må plukke. Og det er et hit! De er i børneplukkehøjde og nemme at på øje på. Men den helt store succes er dog jordbærtærten lørdag eftermmiddag med hjemmelavet bund og creme, dog var vi inde i Nørreballe på vej hjem fra Sjælland dagen før at købe stort ind af deres jordbær fra de hængende haver. "Stor kage", siger Karl. Og det er det - og ingen kræsne børn (eller voksne for den sags skyld...). (Se opskriften under Mad fra haven).