29-04-2018

Konfirmation

Vi er til konfirmation hos kusinens yngstepige. Det er strålende flot solskin, og øen viser sig fra sin flotteste side, selvom det endnu kun er mirabeller og lidt blomster, der lyser op med de hvide blomster. Der er fem konfirmander, og det er meget godt for den lille ø - og sjovt for børnene. De er så søde og fine i deres hvide kjoler og skjorte, og alle deres gøster

fylder kirken med sang og liv, så noget af prøstens tale forsvinder lidt i uroen. Det må han læse lidt op på vist...

Og dagen fortsætter med fest i hjemmene, viskal til fest med pigens familie og nogle af hendes veninder. Det giver et dejligt kiks af små og unge og voksne og ældre, og ja, det er os, der er de ældre. Men så meget mere vigtigt er det, at vi kan være med til hendes fest. De holder taler og tuder lidt, og de synger og spiller så det er en lyst, og laver quizer, hvor man virkelig skal holde tungen lige i munden, for her mikses ungt og gammelt i en hurtig rytme.

Og da vi har fortæret nat-suppen og kører ned til færgen, er det en glad pige, vi siger farvel til, for efter weekenden venter andendagsturen til København med nogle af de dejlige gavepenge på lommen.

Takfor en god dag til hele familien!

PS VEl er konfirmanden ikke barnebarn, men dog har vi fulgt hende og hendes østre tæt, siden de kom til. Så næsten som børnebørn!