04-03-2018

Karl fylder 2 år

Karl fylder 2 år, og vi skal af sted til fødselsdagsweekend. End ikke snedriver og fygesne kan stoppe os (eller, jo, det kunne det sagtens have gjort, men det lykkes os at komme af sted ud over sletterne og til mere sikre veje nordpå).

Vi kører ind dagen før fødselsdagen og henter karl i vuggestuen. Og så bliver der ellers hygget og snakket og leget resten af dagen. Karl og Morfar skraber sne af fortovet, her er nemlig faldet sne her nordpå også.

Først egang, jeg spørger, vil Karl godt fortælle mig med to fingre, at han fylder 2 år, men så vil han ikke optræde mere, han har jo sagt det, ikke?

Karls fødselsdag fejres i selskab med kusiner og fætre og moster og fastre og morbror og onkler og altså Farfar og Farmor.

Vi samles til en lækker brunch, hvor alle "fodrer" godt - og så er det tid til leg. Vi har nået at få alle til at tage kælke og vintertøj med, så der er almindelig udflugt til kælkebakkerne lige ved siden af Karls hus. Det er godt legetøj! Og alle når at samle god appetit til lagkagerne bagefter. Karl får sin lagkage med 2 lys, som han har øvet sig på at puste ud. Og han får fødselsdagssang, og han får gaver.

Se det var en rigtig fødselsdag1