28-01-2018

Alberte fylder 7 år

Alberte fylder 7 år den 22. januar. Og dom hun selv sagde i går, så bliver det vist "en 100 dages fest". Først var der selve fødselsdagen, og den fik vi fortalt om om aftenen, da bi ringede til Alberte for at ønske hende tillykke. "Jeg har fået en ny cykel, og der er lås og nøgle og gear og blomster på cyklen, og jeg har cyklet i skole på den i dag!" Det er altid en stor dag, når man får en ny cykel, ikke? Efterfølgende har vi alle sammen fået forevist cyklen og alle dens herligheder. Så var det Mors fødselsdag i onsdag, så der var også en fest- og hyggedag. Torsdag besøgte Mormor og Morfar familien, og da de to piger havde haft fødselsdag, havde vi gaver med til dem. Så selvom det kun var et kort besøg for at læsse brænde af, så fik vi alligevel en god fødselsdagseftermiddag ud af det.

Så blev det lørdag og tid for den store familiekomsammen, som de er så gode til i Albertes hus. Mor havde godt nok også haft fødselsdag, og der var gaver til hende, men det var helt klart Albertes fest: fødselsdagsgaver og fødselsdagsflag og fødselsdagssang og fødselsdagslagkagen med fødselsdagslys osv osv. Alberte kan selv læse mange af kortene, der følger med gavernee, hvor er det flot! 

Og så bliver de ellers hygget og leget og snakket, store og små og gamle og unge mellem hinanden. Og alle Albertes kusiner og fætre er med denne lørdag, så vi kan holde "liv i familieskabet"!

Og det er ikke slut endnu, for på lørdag skal Alberte sammen med et par skolekammerater holde skolefødselsdag.