07-05-2017

Karl og hans biler

Karl er god til at lege, vil gerne undersøge tingene og gerne undersøge nye ting. Forleden opholdt vi os på deres dejlige terrasse i solen, og der opfandt han hurtigt en ny leg med en lille trækvogn og nogle klemmer. Jeg havde så ikke forudset, at klemmerne også kunne trækkes fra hinanden, og at det var så sjovt. Ok, klemmer kan vel anskaffes igen, og måske skal vasketøjet heller ikke flagre i vinden, vel?

Men Karls foretrukne legetøj er stadig bilerne, han er så god til den store taxabil, har helt styr på, hvordan den kan dreje og bakke osv. På billedet har han yderligere to biler i hænderne, men så er det ikke så nemt at styre, vel? Legobilerne (som jo egentlig bare er en plade med fire hjul under) er også meget populære, for der kan bygges klodser ovenpå. At de så ikke altid vil, som Karl forestiller sig det, det får man hurtigt at høre! Forleden, da jeg hentede Karl i vuggestuen, legede han med to biler, og da han så mig, rakte han den ene bil op til mig, så skulle vi begge to lege med biler! Men Far fortæller også, at de læser mange bøger om biler! Hm, jeg synes nu nok, at den ene rigtig meget ligner et bilkatalog...

En anden "bil", en lille legevogn, er jo en bil, men den er begyndt at være en slags dukkevogn, bamserne bliver lagt (lidt oven på hinanden), så nu er tiden vist inde til at give drengen nogle små dyner til bamserne i legevognen. Så nærmer vi os dukken og dukkevognen, ikke!