14-04-2017

Gymnastikopvisning

Det er årstiden til det, og da jeg elsker gymnastikopvisninger, griber jeg chancen, når den er der. Og det er den denne lørdag, den første i april. Alberte skal deltage i gymnastikopvisninger i Birkerødhallen. Og vi bedster bliver spurgt, om ikke vi har lyst til at være med. Om vi har,

Og det bliver en lørdag med hele udtrækket, der er alle gymnasterne med ens dragter, de stiller op to og to, klar til indmarch, som selvfølgelig ledes af en ung gymnast med foreningens fane holdt flot op hendes hoved. Og der gås i takt (i hvert hos dem, hvis ben er lange nok til at få rytmen til at passe), og da alle gymnasterne står linet op på gulvet foran tilskuerne, afsynges først Jeg vd en lærkerede, måske af hensyn til de unge deltagere, men der synges nu bedre igennem, da der synges Der er et yndigt land, og der hilses med fanen. Jeg elsker disse optrin, det er så festligt og dejligt at man holder det i hævn. Sådan gjorde min Mor da hun var en ung pige, sådan har vi andre gjort sidenhen. 

Og Alberte viser os det hun kan på gulvet sammen med de andre små gymnaster. Og vi klapper og fotograferer og nyder synet af dem. 

Det kunne blive en meget lang eftermiddag, men vi snyder lidt og ser kun et par hold efter Alberte, for så står den på ishygge med bedsterne i forhallen. Det er vel også en del af dagen.