06-03-2017

Karl fylder 1 år

Det er Karls fødselsdag, det er præcist et år siden, han kom frem til os. Det har været et dejligt år fyldt med sjove oplevelser med den lille fyr.Og nu skal vi altså fejre hans 1 års fødselsdag. Bordet er dækket med kakao og lagkage, og der er store fade med hjemmebagte boller. Slik og frugt mangler heller ikke. Men endnu foregår fødselsdagen inde i stuen, hvor Karl har øje på de flotte pakker, de er til ham alle sammen, og han går i gang med at pakke ud, han behøverikke hjælp for at komme i gang! Biler og bøger og andet legetøj kommer frem i lyset, og Karl er så god til det der med biler. Hvor får sådan en lille fyr det fra? Han kan køre med to biler på en gang, og de siger brm-brm, når han skubber dem frem over stuegulvet.

Så skal vi have boller og kage. Der bliver tændt et lys på lagkagen - og så synger hele fødselsdagsselkabet for Karl. Han studser lidt, hvad har de gang i? Men så bryder han ud i et stort smil til Mor, det er vist meget hyggeligt! Og lyset bliver pustet ud, med lidt hjælp fra Far og Mor. Så skal der køres lagkage ind, i bogstavelig forstand, for Karl KAN SELV, som med så meget andet. Og heldigvis får han lov, det er jo hans fødselsdag og hans lagkage.

Bagefter leger alle børnene igen, selvom alle de andre er lidt eller meget større end Karl, så er det spændende med alt det nye legetøj.

Det er en træt familie, vi efterlader, da vi kører hjem til Lolland, men de har også været i gang fra tidlig morgen. Men det er en meget fin fødselsdagsfest, de har holdt for Karl!