16-07-2016

Med Malthe og Alberte på ferie

Vi skal på en uges ferie med Malthe og Alberte og deres Mor og Far. Der skal være vand og sol og varme og helst også nogle "gamle sten", som de voksne kan studere. Og alt dette bliver i fuldt mål opfyldt på Malta - som jo er så sjovt et navn, fordi det er ligesom Malthe!

Og der bliver badet og snorklet og dykket og badet igen,både i poolen på hotellet og ved stranden og fra klipperne. Det er en pærestolt Malthe, der sammen med Mor og Far svømmer ud fra kysten tilet flydende hoppeborg. Imens tager Alberte Mormor og Morfar med til en dejligt afsvalende "brusebadslegeplads", vand skal der til. Og da Mor og Far tager på dykkertur, kører vi fire andre på udflugt til Valetta, hvor vi ser en masse spændende ting og besøger en ridderborg. Desværre har her været alle mulige andre krigere forbi efter ridderne, så de eneste af dem vi ser, er Playmobilmændene. De voksne har ladet bilnøglerne blive hjemme, så alle "udflugter" foregår til fods eller med bus. Blandt andet er vi på en rundtur på ørn, hvor vi får et godt indtryk af landskabet plus stop ved de forhistoriske templer og ved fiskerbyen Marsaxlokk med de farvestrålende fiskebåde.

Vi er heldige at få værelser på hotellet lige ved siden af hinanden, så børnene kan bare gå ind og ud hos os, det gør det til en god familieferie. Og snart kan børnen eselv finde rundt fra værelser til pool, hvor de tilbringer meget tid sammen med de mange andre børn.