28-12-2015

Kære børn!

Kære Sarah og Alberte og Simon og Malthe og Katharina.

Tusind tak for den dejligste december og jul sammen med jer! Vi har sådan nydt alle de dage, hvor vi har haft besøg eller besøgt jer.

Vi har glædet os over at se hvor dygtig du er blevet, Sarah, til mange ting. Du har fx hjulpet Mormor med at bage. Og så har du leget og snakket med Alberte. Du har også tegnet et fint billede til min pakkekalender. Og så gav du og Simon os vores eget private Luciaoptog hjemme i vores stue, flot med lys i hænderne.

Alberte, dejlige pige. Du har glædet os med decemberbesøg, hvor vi bagte småkager, og så i juledagene sammen med din familie. Og tak fordi du lærte os den nye julesalme om englen glad, der spiste sig en englemad!. 

Simon, du har også været her på decemberbesøg, nogle rigtig gode og hyggelige dage sammen med Sarah og Mor.  Og i juledagene sammen med alle de andre. Det var så flot at se dig finde en gave frem til en af de andre, som du skulle give, i stedet for at rode efter en til dig selv først. Godt du hjalp Morfar med juletræerne.

Malthe, som helt klart er den store, du har også været her på decemberbesøg sammen med Alberte. Og i julen, hvor du var lidt sløj, men juleaften var du så dygtig med alle pakkerne, både de gode gaver du havde lavet og dine egne pakker.

Du har desværre ikke været her Katharina, men alligevel lidt fordi du havde sendt de fineste gaver herned med dine voksne. De fine ting du havde lavet til os, også til pakkekalenderen, har pyntet her og skal nok blive brugt.

Og I skal alle fem have tak for pakkekalenderen, som har hygget om os hver morgen i december, hver dag spændende at åbne en ny pakke og bagefter finde ud af, hvor tingene skulle pynte i huset.