24-08-2015

Børn til fest

Lørdag fejrede vi Simon og Sarahs Mor. Hele familien til stede, vi manglede dog Katharina, fordi hun jo skulle have mulighed for at bære sammen med sine bedsteforældre, så de kunne ønske hende tillykke. Men de fire andre var til fest hos Mor-Moster. For at sætte lidt skub i fødselsdagssangen havde vi taget en pose instrumenter med, så i stedet for at lade som om, fik børnene både trommer og kazooer og flag til at "synge" med. Vældig festligt. Bagefter tog de det hele med ud på græsset og legede videre - uden voksenindblanding! 

Og så sker der følgende: 

Børnene kommer ind i stuen, hvor alle de voksne stadig sidder omkring kaffen og de flotte lagkager. Simon tager en kniv og slår på et glas (det ser de jo, at de voksne gør), og så kundgør han, at der om lidt bliver koncert i haven. Malthe viser en flot koncertplakat frem, og Alberte deler billetter ud. Så går vi alle ud i haven og ungerne spiller og trutter det bedste, de har lært, til stor moro for de voksne. Efter det obligatoriske ekstranummer skal der klappes, og børnene bliver opfordret til at bukke, det gør de så på billedet! 

De havde en god leg, den eneste bekymring kunne være, at det måske var lidt voldsomt, hvis der nu var fremvisning hos naboen, som har sit hus til salg...