29-04-2012

Retrotøj

Det er en fryd med alt det dejlige børnetøj, der findes rundt omkring. Bare at gå en runde i Kvicklys børnetøjsafdeling kan give en gevaldig kløe i fingrene, men ofte må man jo nøjes med at kigge - og så en gang imellem lade sig falde for en lækker skjorte eller en lille blomstret busedragt (der er trods alt grænser for, hvor meget tøj de små kan bruge).

Men det helt vildt sjove er nu det her: at vi har hentet kasserne ned fra loftet og fundet det tøj frem, som jeg syede til børnene, da de var små, og som de små nu får på. Det her er ikke den første hjemmesyede-for-længe-siden-buksedragt Alberte får på, men bare en af dem. Denne her syede jeg, da vi havde fået lillebror og skulle have taget et familiefoto af os alle fem. Storesøster fik en kjole af lilla, prikket stof, som matchede den lilla applikation på lillesøsters buksedragt.

Jeg synes bare, det er så sjovt, at det gamle tøj kan bruges til de små. Dejligt at det er lidt moderne med retro. Og der er flere ting på lager, som kan blive til sommertøj i år.