06-04-2015

Påskebesøg

Alle vores dejlige børn og svigerbørn og børnebørn har været forbi i løbet af påskeugen. For 14 dage siden til fødselsdagen var de her alle sammen på een gang, men denne gang har det ene hold nærmest afløst det næste i døren. også det har sin charme, altså at have dem "for sig selv". Så der har været dømt hygge og god mad i mængder, men også en dag med hårdt arbejde for nogen af familiemedlemmerne. Vejret har jo været det allerflottest tænkelige, så der er foregået meget udendørs. Først skulle Katharina og T så blomsterfrø. Katharina havde ønsket sig sin egen lille hjørnehave i den store have, men det er altså endnu for koldt at så udendørs. Så hendes have er indtil videre en kasse til forspiring af de frø, hun havde fået lov til at få med herned. Så kan de to sikkert plante små blomsterplanter ud i Katharinas hjørne senere på foråret. Simon og Sarah indtog have og legehus, de havde ellers prøvet til ved stranden, men der var alt for koldt og blæsende. Til gengæld var der dejligt oppe i haven. De fik en stor kurv (plastic)legemad med over i legehuset, og så kunne der ellers serveres lækkerier for store og små. Malthe og Alberte blev sat i arbejde af Morfar og Far, som arbejdede i haven med et stort graveprojekt. Men selv de små skovle, som blev børnene til dels, kunne bidrage til det færdige arbejde. Og det sjove bestod selvfølgelig også i at sidde på ladet af Morfars bil, når de skulle hente sand nede på sandvejen.

Vi har ikke kørt udflugter med børnene, men de har alle fem haft mulighed for at lege her hos os, ganske som vi gerne vil have det.

Og selvfølgelig har der været påskeæg på bordet til alle, både store og små, hver morgen med gæster. Måske bliver maverne mere end fyldte med chokolade gennem denne påskeuge, men det hører vel også til en god påske, ikke?