09-01-2015

Malthes fødselsdag

I går holdt Malthe fødselsdag for alle sine børnehavevenner. Det er fjerde gang, det startede i sin tid med en 3 års fødselsdag, og mange af børnene har været med hele vejen. Nu er de så store, at de skal i MiniSFO her i foråret! Og jeg har været så priviligeret at få lov at være med hver gang, så jeg synes også, at jeg kender mange af børnene. De kender jo også mig, også når jeghenter børnene ibørnehaven, så ved de, at det er makthes Mormor.

Vi havde forberedt fødselsdagen aftenen før, bagt pølsehorn i mængder, pizzaboller og en kage, som vi pyntede næste morgen - det skulle være en fodboldkage. Der skulle  være plads til 18 børn. de er næsten en hel klasse i sig selv. Bordet blev dækket med papirdug, og Malthes Mor satte børnene i gang med farver, og så blev den ellers forvandlet til den flotteste fødselsdagsdug med dejlige børnetegninger. De gik alle sammen enormt op i de tegninger!

Og maden faldt i god jord, faktisk lå der bare et halvt pølsehorn tilbage på fadene, da der blev sagt velbekomme!

Så var der ellers dømt fri leg, en hel børnehave næsten, blotmed den forskel, at det er store børn, så de klarer sig selv, og som en af pædagogerne sagde, uden konflikter!

Det var en dejlig dag, sjhovt med alle de børn, så gælder det Albertes fødselsdag næste gang. Og da jeg var på vej ud af døren, stod den dejlige lille pige og sagde: "Kommer du også til min fødselsdag, Mormor?" Og  ja, Alberte, det vil jeg rigtig gerne!