08-11-2014

Mig og Morfar på tur

Simon glæder sig, for han skal på tur, og denne gang skal Morfar også med, og det er Morfar jo ikke så vant til, siger Simon. Den lille purk er ret gode venner med Morfar, så selv om vi andre også er der, er det helt klart de to, det handler om. Målet for udflugten er Bogmessen i Bellacentret. Simons Mor og Mormor tog altid til bogmesse i gamle dage, da der ikke var nogen børn, men nu skal vi så prøve at have Simon med, eller rettere, Simon og Morfar skal prøve at være på tur sammen. og det går bare så fint, de oplever nye ting for både den store og den lille, men clouet er nok, da Morfar "opdager" Thorstein Thomsen sammen med knægten. De bliver fanget ind i TTs rytmiske og levende oplæsning om "Den lille elbil". TT har øje på Simon under oplæsningen, for han har virkelig fået en god publikummer i Simon. Bagefter kan Morfar jo ikke dy sig, men køber bogen til Simon - og får den signeret af Thorstien Thomsen. Så trænger de to til en pause og finder et sted, hvor de kan være lidt i fred,og her læser Morfar bogen for Simon. Og endelig får Simon historien endnu en gang på vej hjem i toget.

På billedet her prøver Simon af, hvordan der er inde i den kæmpe store pære, som spiller en stor rolle i Strids univers.

Vi andre store fik også en god dag med oplæsning, gode tilbud og ikke mindst fornøjelsen af at følge Simon og Morfar på tur.