05-10-2014

Familiesammenkomst

Som jeg før har skrevet, er det ikke SÅ tit, at vi har lejlighed til at have alle børnene samlet, men her i weekenden var der inviteret til familiefest, så ungerne fik nogle gode timer sammen. Foruden vores egne fem var der også to "grandkusiner/fætre", så de i alt var 7 børn i alderen 2 til 8 år. Og det gik bare så godt, alle børnene havde glæde af de andre og deres lege og påhit smittede til de andre. Fødselaren, som vel er "tante" til børnene, havde bestemt, at de syv store skulle sidde ved et rundt børnebord. Også dette gik fint, de klarede spisningen fint og sad i hvert fald nogenlunde roligt, selvom de havde det sjovt. Og hotellets personale var dygtige til at give børnene rum, de fik malebøger, de fik tusser til at tegne på tavlen med, og der blev ikke set skævt til det børnegrums, der nødvendigvis måtte komme på deres bord ( andet ville også have været dybt skuffende, idet hotellet ejes af Lærerforeningen). I pausen var alle ved stranden, hvor børnene rigtig fik lejlighed til at lege og løbe og springe og finde strandting. Og jeg fik taget nogle billeder, desværre kun af vores egne fem, men det er jo det, jeg prøver at få gjort, når der er lejlighed til det.

Og da det blev tid til at bryde op, var vores to knægte meget utilfredse, de ville blive sammen lidt længere. Det er selvfølgelig lidt irriterende for forældrene, men Mormoren fryder sig, hvor er det dejligt, at børnene er glade for at være sammen!

På billedet udfoldes kreativitet af fætre og grandfætre og -kusiner. Hotellet stillede velvilligt tavle og tusser til børnenes rådighed.