02-09-2014

Chokoladeprinsessen

Kender du hende, chokoladeprinsessen? Nu skal du høre, så kan du se, om du kender hende.

Det er denne lille pige, 3 år er hun faktisk. En rigtig, sød pige. Nå, ja, hun er faktisk sød på mere end en måde: hun er rigtig sød,når hun leger med sit legetøj, når hun klatrer i træer, når hun løber vildt rundt eller når hun putter sig hos en af de voksne. Men hun er altså også sød på en anden måde, hun elsker nemlig chokolade! Ikke al slags chokolade, tror jeg, men chokoladesmør. Hun får en hjemmebagt bolle hos Mormor:"Må jeg gerne få chokoladesmør på?" spørger hun og er MEGET sød, så Mormor kan ikke finde ud af at sige nej, og hvorfor skulle hun også det? Men den næste bolle får også chokoladesmør på, mon hun slet ikke kan stoppe?

For at alle rigtig kan se, at det er en prinsesse, vi har med at gøre, tager pigen et fint prinsesseskørt på, så ligner hun i hvert fald en rigtig prinsesse, og når hun har spist to eller tre boller med chokoladesmør, ja, så er hun en rigtig chokoladeprinsesse. Så har hun chokolade over hele kyssetøjet. Mon der er nogen, der kunne tænke sig at smage lidt på hende? 

Men så, lige før hun skal hjem til sin Far og Mor igen, sker der noget skrækkeligt! Den lille chokoladeprinsesse slår sig, hun støder hårdt sammen med storebror, ham der hedder Naturdrengen, og det gør bare så ondt i hendes mund. Mormor har ellers smurt chokoladeboller til turen hjem, men den lille chokoladeprinsesse kan ikke engang spise chokoladeboller! Hvor er det synd for hende! Vi må håbe, at hun snart bliver frisk igen, så hun kan spise nogle flere chokoladeboller, ikke?