25-08-2014

En god historie

Alberte og Malthe, Sarah, Simon og Katharina, hør her så skal I få en god historie!

Ovre på Fejø, I ved der hvor Morfar har sine juletræer, der ovre findes der masser af gode historier. Tænk bare på hvordan Morfar fortæller, når vi er på besøg på Fejø. Han kender jo alle hjørner af øen og kan huske alt muligt, der er sket på øen gennem tiden. Han løb og cyklede  jo rundt på øen, da han var en lille dreng i den alder, I har nu, så han kender alle vejene og stederne på øen.

Men der er en speciel vej, som før i tiden ikke var helt, som den er nu. Andemosevej hedder den forresten. Når man kommer kørende ud ad vejen, tænker man ikke over, at der skulle være noget specielt ved den vej. Jo, ved siden af vejen står en række af gamle piletræer, I ved sådan nogen som soldaten i Fyrtøjet kravlede ned i og hentede fyrtøjet til heksen. De her træer ser også ud til at være hule - og så kommer overraskelsen, når man kommer tæt på træet.

Lige nu skal du kigge godt på billedet, inden du hører videre på historien.

Opdagede du det?

I  hulrummene på træerne bor der BAMSER, alle mulige forskellige bamser, store og små, gule og brune. Er det ikke mærkeligt? Bamser der bor i hule træer? Hvad mon de laver der? Er der sommetider nogen, der besøger dem og passer lidt på dem?

Næste gang I kommer med til Fejø, så skal vi ud at se på bamserne, ikke? Og så kan vi jo prøve, om vi kan gætte nogle af bamsehistorierne...