24-05-2014

Bedsteforældredag

 

"Tak fordi du kunne give Simon sådan en god dag!" skrev Simons Mor til mig på sms, da jeg kom hjem fra Nordsjælland I går aftes. Jamen, Simon gav også mig en rigtig god dag i hans børnehave sammen en stor flok andre bedster, der befolkede de dejlige omgivelser denne fredag i det flotte sommervejr med  flaget blafrende flot over det hele! Og bedsterne har en god anledning til en snak om børnene og alt hvad der rører sig i deres verden.

De fleste af børnene har bedster med, nogen af dem har alle fire bedster med, men nogen må nøjes med en enkelt. Vi har alle sammen blomster med, de skal plantes i børnehavens store baljer. Og det arbejde deles børn og bedster om, det er festligt! Den sjoveste del af festen er selvfølgelig, når baljerne skal vandes. Og sådan en dag som i går går der ren vandpjaskeri i det. Småungerne står ellers pænt i kø med deres små vandkander og venter på at få tanket op. Men de mest dristige af ungerne kan altså bare ikke styre vandslangen og kommer til at sprøjte lidt omkring, til stor moro for bedsterne, hvilket jo så igen osv! Vand er et godt legetøj.

På et tidspunkt er Simon sammen med Villum og Otto kravlet op i den store hængekøje, og så giver Ottos bedstefar drengene en ordentlig gyngetur i hængekøjen, mens vi lidt mere forsigtige bedstemødre kigger på.

Til frokost spiser vi vores medbragte madpakker ude i solen, og bagefter er der kage til alle mand. 

Sikke en dejlig dag, tak for jeres arrangement, Lars og alle I andre!