06-04-2014

På besøg hos Simon og Sarah

Mormor besøger Simon og Sarah.Deres far er på kursus et par dage. og Mor skal også af sted på kursus endda meget tidligt om morgenen, så Mormor får tjansen med at "aflevere og hente" i et par omgange. Jeg håber, at jeg får gjort det hele rigtigt, for der er meget at huske med to småbørn på en gang, madkasser (der er i alt 6!), cykelhjelm, støvler, huer, tegninger osv osv. Det er jo rutine for forældrene, men tænkearbejde for mig, som desværre ikke kommer og henter så tit, som vi alle godt kunne ønske os. Men vi klarer det, bla ved hjælp af Simon, som har styr på det meste.

Når nu Mormor er på besøg, skal Simon og jeg have en fridag sammen, Mor tager også med, men det er kun hyggeligt at være tre. Vi bliver enige om museerne inde i Roskilde, hvor ingen af os har været før. Og der har de lavet et MUSERUM, et børnemuseum, hvor børnehavegrupper og børnebørn/bedsteforældre kan komme og få en oplevelse af farver. Og det er rigtig flot med alle de farver og forskellige materialer, de har indrettet med. Vi ser også resten af museet, og både de voksne og Simon får set mange interessante ting.

Behøver jeg at fortælle, at frokosten bliver indtaget på McD? Men der er Mormor på udebane og må have hjælp af Simon til at finde ud af, hvordan man gør. Men også det klarede vi!

Og så lykkedes det at få taget et supergodt billede af de to dejlige småbørn, inden jeg skulle hjem igen. Nu kan det sidde her på siden, og jeg kan glæde mig til, at de kommer herned på påskeferie