11-12-2013

Simon og Mormor på tur

Simon og jeg skulle have en juletur, så jeg tog til København for at mødes med ham og så skulle vi I Tivoli. Men inden skulle vi lige have lidt frokost ( læs MacD) og lige kigge på lidt julegaver hos Hamleys. Og Tivoli var præcis så flot og julet, som jeg havde forestillet mig. Vi gik stille og roligt rundt i den pyntede have, hvor der duftede af gran og hyacinter og gløgg og kager - og rensdyr. For julemanden havde parkeret både kane og rensdyr der lige inden for hovedindgangen, mens han tog imod børnenes ønkser oppe på Pantomimeteatret. Det var vi nu ikke oppe, mødet med den kæmpestore mand kan godt være lidt overvældende for småfolk. Vi prøvede også et par ting, men det er nu Rasmus Klump verdenen, der hitter hver gang. Og der kunne man sandelig også få pandekager!

Og Mor kom og var lidt sammen med os også, så vi alle tre kunne følges ad hjem. 

Ovenpå alle disse oplevelser faldt den lille mand i søvn i mine arme, da vi tog den lange og besværlige tur hjem til Bakkebyen med togaflysninger og omlægninger. Men vi nåede da hjem til Far og Lillesøster.

På billedet er Simon ude at sejle på Tivolisøen, der hvor der i mange har været skøjtebane, men nu kan man altså i stedet få en vintersejltur.