27-03-2013

Påskeferie

Vi har haft påskeferiebørn.

Vores familie bliver ikke ramt af KL's lockout mod lærerne, da børnene jo er 4 år og derunder, men børnehavens lukkedage får samme effekt for familierne. Og dem var der lige trestykker af her i ugen op til påske. Vi fik tjansen og fik altså besøg af det ene hold børnebørn, da deres vuggestue og børnehave var påskelukket.

I søndags hentede vi børnene, vi "skifter" på Farø, så er turen lidt kortere for de voksne. Og så har vi ellers fyldt dagene med snehuler, katte- og andefodring, sang og oplæsning, perleplader og Gangnamstyle, dukker og bamser og tal- og bogstavtræning - og så selvfølgelig udklædnigstøjet, det holder bare, det legetøj. Men der manglede lige en tryllestav og en tryllehat, for at Malthe kunne blive en rigtig Buster, så det fik vi klippet og klistret og malet! Og Alberte hjalp Mormor med at bage muffins i fine påskemuffinsforme pyntet med kyllingefigurer.

Hvor er det sjovt at have dem helt for os selv sådan et par almindelige dage, og børnene er bare så gode! Men selvfølgelig var de ellevilde, da vi kom hjem med dem i går, sådan skal det være!

Opskriften på de gode påskemuffins lægger jeg på opskriftssiden.