Oplevelser med børnebørnene

14-08-2018

Vi er til fødselsdag, for Sarah fylder 6 år. De fleste af fætrene og kusinerne er med til sommerfesten, og ellers Sarahs familie, så der er fuldt hus - og et tilsvarende bugnende gavebord. Men den bedste gave for Sarah er helt sikkert den nye skoletaske, som skal tages i brug om en uges tid. Men ellers får hun pakker med fint tøj, det er ikke så spændende for de andre børn. Til gengæld bliver der dukkeleg med den nye Barbie-pool og sæbeboblemaskinen, dejlig udendørsleg for store og små.

12-08-2018

Sarah og Simon kommer den sidste uge af skolernes sommerferie, og de har taget deres Mor med. Hun vil nemlig også gerne være feriebarn på Ydø. Det er de dage, hvor temperaturen ligger flere grader over 30, så det er rigtig sommer. Der bades og sejles og leges og hygges. Og de tofætre får leget sammen. Simon er så god til at tage sig af Karl, ikke noget at sige til, at Karler glad for ham. Med Karl og Sarah leger også fint med alle de nye køkkenting, der er blevet inventar i legehuset. Simon og Sarah har jo haft kat derhjemme, så de er helt fortrolige med vores to lidt halvvilde katte, de bliver nærmest helt tamme i deres hænder.

10-08-2018

Næste feriebarn, Karl, som først tager til fødselsdag hos Sarah sammen med Farmor og Farfar, og om eftermiddagen kører vi til Lolland, hvor Karl er feriebarn hos os et par dage. Han er jo kun godt 2 år, så det er lidt tidligt at have ham her alene. Men han er meget selvhjulpen og siger alt til os, lidt på sin egen måde, men han er meget tryg ved os. Og han oplever det hele, stranden, haven, legehuset, kattene, Farfars nye legetøj, som kan dytte, naboens traktor, som han kan holde øje med fra vores hushjørne. Og ikke mindst alt legetøjet - han er virkelig god til at leg, finder nye måder at bruge alle bilerne på, pakker en kasse med dyr ud, som kan leges med på mange måder.

OG SÅ KOMMER STOREFÆTTEREN OGSÅ PÅ BESØG...

23-07-2018

Et par uger hvor alle vores børn og børnebørn er spredt for alle Europas lune sommervinde, dog er alle draget sydpå. Imens nyder vi to gamle den danske sommer, som vel - bortset fra tørkeskaderne - indeholder alt hvad man kan ønske sig af denne årstid. Men vi glæder os til næste hold feriebørn, som snart er på vej! 

23-07-2018

Så kommer næste feriebarn, men Sofie har Mor med, så vi tager alle sammen i Knuthenborg, Det hører sig næsten til, når børnene er på ferie på Lolland, måske ikke hvert år, men i hvert fald i år, hvor de har åbnet den nye Dino-Park. Og begejstringen er stor, både hos lille Sofie, som helt tæt på kan se nogle vov-vor'er, og hos de store, som roser Dinoerne. Godt tiltag!