Oplevelser med børnebørnene

16-06-2020

Vi har besøg af Karl og Katharina og Aksel

07-05-2020

Aksel er startet i vuggestue, i øjeblikket "kører de ham ind" ved at besøge vuggestuen lidt tid hver formiddag. Udstyret en en fin lille rygsæk og nye sutsko indtager han vuggestuen og tilvænner sig rutinerne. Så går Mor en tur og henter igen lidt senere. Det går fint indtil videre. 

Og Mor og Far er så flinke til at sende billeder til os små beretninger, så vi kan følge med på afstand. 

04-05-2020

Karl kysser højlydt - kysser Farmor midt påmunden! Altså billedet af Farmor på mobiltelefonens skærm! Vi ser jo kun børnene på Skype ellerMessenger,men prøver på den måde at holde kontakten til børnene og at holde os ajour med,hvad der sker med dem. Og lige nu har drengene ringet til Farmor og Farfar for at snakke lidt. Karl har fået en kødædendeplante, som han viser frem og forklarer os om. Den spiser fluer og tissemyrer og snegle, men ikke bananer, som Karl først troede. Og den spiser heller ikke mennesker.Godt så! Og Aksel skal lige vise os, at han selv kan komme omkring, hvis der er noget han gerne vil have fat i. Karl kommer snart til at dele sit legetøj med ham... Forleden da vi snakkede med Aksel, så jeg skyggen af Karl inde bag i stuen,og spurgte, hvor Karl var henne? Så drejede Aksel rundt i den høje stol i retning af Karl og sagde en masse, som om han ville sige, at han er jo lige der!

J0, det er dejligt at snakke med børnene på Skype, men det er nu ikke det samme som at have dem lige foran sig, vel?

14-04-2020

Så har jeg hængt to pakker udtil landposten (som breve), som tager vores breve med og poster dem.  Jeg ville jo gerne aflevere pakkerne direkte til børnene, men det lader sig jo ikke gøre lige nu. Så må postmanden hjælpe til. Der er hver en ny bluse i pakkerne til de to småunger. Det er så hyggeligt med et strikketøj til børnene, og så er en strørrelse 3-4 år endnu ikke større, end at det er overkommeligt at f¨færdigt. Nu håber jeg de passer - og at jeg får børnene at se med de nye bluser på. Godt vi har Facetime og Messenger!

01-04-2020

Vi har sendt Sofies gave ned posten. Og endelig dagen efter fødselsdagen ankommer den med "særtransport". Vi bliver ringet op, så vi jan se Sofie pakke ud. Hun får en bog, som Mirmor har skrevet og navet tegninger til, og hun udpeger og fortæller om alle tegningerne. Så til den store pakke. Her er en kuffert med de ting, som optræder i bogen: en fjer, en fløjte, en slikkepind og en pandabamse. Slikkepinden kommer i munden, pandaen under arnen, og så leger Sofie videre. Og her til morgen får jeg set sødeste billede af Sofie, der har ligget og sovet hele natten med den nye panda anse i favnen.