Haveselskab

16-05-2021
24-04-2021

Jeg nyder paradisæbletræet ude foran huset - på alle årstider, men især nu i foråret. Det er snart stort, ser ud til at det undgår havemandens saks,så det virkelig kan få lov til at brede sig Og tit sender jeg en venlig tanke til gode nabo, som dengang foreslog at plante netop et paradisæbletræ.

20-04-2021

Det er altid hyggeligt at kigge efter forskellige blomster i haven, når man ved, at det er tid. De her botaniske tulipaner var nærmest ikke-tilstedeværende sidste år, men i år kom de alligevel igen, dog ikke så mange som førhen. De er heller ikke blevet passet ordentligt med opgravning og nye bede, men de er her altså stadigvæk. De fine små tulipaner, som jeg slæbte hjem fra Prag på en af vores lejrskoler sammen med de fineste påskeæg. Gode minder når blomsterne dukket op om foråret! 

18-04-2021

Jeg kan ikke mere komme i haven, men jeg kan stadig komme lidt ud. Men at ordne bedene rundt om huset, skære ned, fjerne ukrudt osv, det må havemanden - også - tage sig af. Men så er der alt det andet selskab, jeg nyder i haven.

I dag så jeg for første gang i år en sommerfugl! Den flagrede rundt i solen foran huset, en admiral tror jeg, men den kunne ikke flyve så roligt, så jeg rigtigt kunne se det. Admiraler trækker sydpå, men i milde vintre (og sådan en havde vi jo sidst) bliver deog overvintrer i et hjørne af baghuset. Og nu var den altså lokket frem af det dejlige vejr. Godt at vi ikke har det helt så koldt om natten, som andre steder, så skal den nok klare sig.