25-12-2019

25. december

Glædelig jul! 

Julefreden har sænket sig, de tre unge familier har holdt jul i hver deres hjem med forskellige familiemedlemmer på besøg, så selvom vi ikke er fysisk sammen sådan en aften, føler jeg familiesammenhængen stærkt. Og glæden og stoltheden over at have sådan en flok! Vi var hos yngstemanden og hans familie og fik alt hvad der hører til en god juleaften, både for store og små og gamle. Og vi fik "danset om juletræet" med tilhørende sang af forskellige julesange og salmer. Den gode julemad, slik og kage og dessert, OG gaver! Qq gaver! Selvom vi var mange, var der tid til at tage en gave ad gangen og se på, at den blev pakket op! Storebror fik et handskedukkesæt med krokodillen, der hapser abeunger, og den blev prøvet af med fællessang med det samme. 

I dag 1. juledag har vi så været til julefrokost hos en af de andre unge familier, og her havde vi også familien fra i går med, så det var et stort bord med røget fisk og tarteletter og frugtsalat, ligesom det skal være. Æblekage til kaffen - og pakkespil. Med yngste deltager på tre og resten i iver for at hapse de bedste gaver gik alt fuldstændig tålmodigt og disciplineret (næsten...). Dejligt når børnene er så gode! 

Så i dag må der gerne "hviles ud på sofaen", i hvert fald når I har hjulpet børnene med at sætte batterier i deres nye legetøj...