Decemberbreve 2018

03-12-2018

Så er det hverdag igen, men i december er morgenerne helt specielle. Kalenderlys, en lille kalenderpakke, lidt julemusik i radioen og så måske et Decemberbrev. Som dette her. Jeg tog et billede i morges, som jeg nok skal lægge op senere. Vi er så heldige, vi har det flotteste kalenderlys, som Simon har tegnet og skrevet tal på (I husker nok at der vist var nogle mus, der havde pillet alle tallene af?), og så får vi hver dag en lille pakke fra den store julepose.. I dag var det to stykker chokolade, som vi vil spise som aftenslik  i aften. 

De frække julemus? De har bare sovet og sovet, jeg tror de er trætte efter at Simon og Sarah var her i weekenden...Men de skal nok finde på nye drillepind, når de vågner igen.

02-12-2018

Kære Sofie, Karl, Sarah, Alberte, Simon, Malthe og Katharina!

Glædelig første søndag i advent ! Jeg håber, I alle har haft tid til at hygge med adventspakker og kalenderlys og god morgenmad, Her i huset har vi haft det hele, også adventskransen, som vi snød og tog "hul på" i går, for at Sarah og Simon kunne være med til at tænde den.

Sarah og Simon har fået pakker på den gamle julekalender ude i gangen - og Morfar-Farfar og jeg har fået pakker fra den kalender, som de havde med til os i går! 

Vores kalenderlys har det lidt svært, for nogen har snuppet alle tallene, så vi kan ikke se hvor langt vi er kommet. Vi mistænker kraftigt de to små mus, som viste sig at bo i den store bog på mit bord. Når man åbner bogen, er der ingen sider, kun ligesom en seng, hvor de to små mus ligger og hygger sig. Det vil sige, i morges var den ene mus væk? Simon gik i gang med at lede og fandt musen inde under et skab, hvor den lå og kiggede i legetøjsbladet. På cykler og løbehjul. Måske ønsker musen sig en cykel? Ligesom den der er billede af på forsiden af den tykke bog? 

Simon har forresten skrevet dagbog fra disse dage om hvad musene har lavet. 

Nu håber jeg, at musene opfører sig ordentligt, når jeg skal være her alene med dem. Men måske de har lyst til at komme med en tur til Blovstrød næste weekend?

Rigtig god søndag til jer alle sammen, kærlig hilsen Mormor-Farmor-Marianne

30-11-2018

Kære Sofie, Karl, Sarah. Alberte, Simon, Malthe og Katharina!

Glædeliig 1. december til alle jer og til jeres voksne.

Så kan vi for alvor begynde vores julerier. Jeg har siddet i min stol i stuen for at skrive til jer, strikket lidt, en nisse og noget tøj til en anden nisse, og selvfølgelig drukket en god kop kaffe. Og mens jeg har siddet her, har jeg opdaget noget mærkeligt - der er kommet en ny bog frem på mit bord. Den er tyk, det må være en lang historie, der er i den bog? Bogen hedder "A Christmas Tale", det betyder "En julehistorie". Det bliver spændende at læse den.

Men hvis I ser godt efter på billedet, er der noget særligt ved bogen, hvad er det der stikker op af bogen?

Jeg har ikke set efter endnu. Men Sarah og Simon kommer i weekenden, så måske kan de finde ud af, hvad det er med den bog?

Kærlige hilsener fra Mormor-Farmor-Marianne