Decemberbreve 2018

12-12-2018

Er det længe siden, I har hørt fra julemusene? 

Jeg synes også, de har været meget stille, eller også har jeg bare ikke lagt mærke til, hvad de har lavet, for jeg har haft travlt med at ordne julegaver til jer alle sammen. Kan I tælle, hvor mange gaver, det kan blive til?

Men se nu her, hvad musene har fundet på i dag. De danser om juletræet! Og de har fået hjælp af de søde, små engle, som har været i vores kalenderpakker - de synes åbenbart, at det er sjovt med lidt julemusesjovt.

Men jeg har ikke hørt, hvad de synger? Hvad tror I, at mus og engle synger, når de danser om juletræet? 

09-12-2018

Glædelig 2. søndag i advent.

Som sagt har vi tilbragt weekenden i godt selskab med Malthe og Alberte og Sofie. Vi fik set deres adventspakker, deres julelys og ikke mindst, så fik vi bagt småkager. Jeg havde lavet en portion dej hjemmefra, så vi kunne kaste os ud i arbejde med det samme, og se bare billedet, hvor den ene af de stolte bagere viser sine pyntede kager frem.

Vi havde juletræer med til alle tre familier, og da Karls familie kom for at hente deres, fik vi også lige nogle timer sammen med dem.

PS Og det gik fint med at passe, også Sofie som gerne vil passes nu!

08-12-2018

I denne anden weekend i advent skal vi være sammen med Malthe og Alberte og Sofie. Så må vi se, hvor julede de er blevet? Og Sofie skal have sin julenisse, som endelig er blevet færdig. Mon de har plads til et juletræ, så de kan hænge lidt julepynt op? 

God adventsweekend til jer alle sammen! 

06-12-2018

Kære Sofie, Karl, Sarah, Alberte, Simon, Malthe og Katharina.

Kan I huske, at jeg ikke kunne finde ud af, hvad den lille julemus lavede, når den store listede rundt og lavede drillerier?

I morges listede jeg mig ind i stuen, for at se hvor den lille mus var henne. Men jeg måtte lede lidt, før jeg fandt den - og på billedet kan du se, hvor den var. Den sad på min IPad, med hørebøffer på og musik i ørerne. En rigtig muse-julesang var det.

Vil du høre den sang, som den lille mus lyttede til?

Så find den her:

 

https://www.youtube.com/watch?v=4Wq8TGDpB3g

Kærlig hilsen

Mormor-Farmor-Marianne

05-12-2018

Kære Sofie, Karl, Sarah, Alberte, Simon, Malthe og Katharina.

Nu har I måske tænkt: "Er de mus ikke snart færdige med at sove?"

Og jo, det ser sådan ud. Den store mus har været vågen i nat, mens vi andre sov. For i morges fandt jeg ham ude på badeværelset. Kan du se, hvad han har lavet? Kan du læse det? Jeg synes ikke, han er så god til at stave, men jeg kan godt se, hvad han mener.

Men hvad laver den lille mus mon? Jeg må nok holde lidt øje med den til i morgen...

Kærlig hilsen Mormor-Farmor-Marianne